Sint-Paulusgilde

Welkom op de pagina van Sint-Paulusgilde!
Leuk dat je hier even langskomt om te speuren in onze aanbieding voor jong- en oudgediende leiding.

Lees onze nieuwsbrief voor het werkjaar 2018-2019!

Wij hopen jouw te kunnen overtuigen van ons bestaan met een verzameling van onze waarden:

• Wij staan open voor alle oudscouts, jong en oud en uiteraard ook voor hun partners en kinderen
  • Wij willen een aantal keer per jaar zelf activiteiten organiseren, maar we laten graag ruimte voor andere initiatiefnemers die voor de Sint-Paulusgilde iets willen organiseren
  • Wij willen onze activiteiten de scoutsgeest levendig houden
  • Ook andere ingeweken oudscouts die geïnteresseerd zijn, zijn welkom ”eens scout – altijd scout”
  • Wij vinden het belangrijk dat de Sint-Paulusgilde ook na 50 jaar blijft voortbestaan

Beste oud-scouts leden en sympathisanten,

Het einde van de zomermaanden is in zicht, de kampen zijn tot een goed einde gebracht, voor het najaar programma (eetfestijnen en afgeleiden) wordt al stevig reclame gemaakt, het werkjaar 2018-2019 sluiten we af, een nieuw werkjaar 2019-2020 kondigen de scoutsgroepen aan.
Altijd wel spannend wie die nieuwe leiding is of wie er afscheid neemt en de warme groep van oud-scouts zal vervoegen...

Aangezien dit voor het huidig SPG bestuur het laatste bericht is na 3 jaar bestuur, willen we u danken voor de afgelopen jaren van steun, gezelligheid en interesse in onze werking

We hebben er zelf volop van genoten u steeds te mogen verwelkomen op onze activiteiten en recepties!
Aangezien we stoppen als bestuur,  hopen we er  dat er nieuwe geïnteresseerden zullen opstaan.

Bij deze een LAATSTE OPROEP om uw kandidaatstelling  bestuur 2019-2022 in te zenden voor 31/08/2019

(Kandidaatstelling: is een eenvoudig aanmeldingsbericht naar  sintpaulusgilde@scoutsbeveren.be)

We staan steeds beschikbaar om vrijblijvend informatieve vragen te beantwoorden via onze contactgegevens.

Aarzel zeker niet om dit te doen!

Aangezien we hopen dat SPG ook de volgende 50jaar mag bestaan, willen de huidige bestuursleden het eerste werkjaar nog volledig begeleiden!
Dit moet de drempel toch nog een beetje verkleinen nietwaar ;-)

Stuur deze flyer door naar mogelijk geïnteresseerden oud-scouts:

Met vriendelijke groet

Joris, Niels en Ruben

Hoe kan je ons bereiken?

Via mail

sintpaulusgilde@scoutsbeveren.be

Krijg persoonlijk een bericht over de activiteiten en andere nieuwsberichten.
Schrijf u in via mail, mocht u nog geen berichten krijgen.

Via Facebook

Zoekterm “Baden Powell” en vraag een vriendschap aan.
Daarna kan je lid worden van onze ledengroep Sint-Paulus Gilde met de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Via de website

www.scoutsbeveren.be

Publicatie van agenda, activiteiten en andere.

Via telefoon

0495493812 (Ruben Pijl) 0493196705 (Niels Van Moer)